Obsah

Exkurze do Pekařství a cukrářství Sázava

Celkem 6 termínů nakonec využila část občanů Sázavy pro zajímavé strávení večera.
Majitelé Pekařství a cukrářství Sázava s.r.o. - Jiří Kolert a Dalibor Matějík nám dali možnost nahlédnout do provozu nově vybudované pekárny Sázava. A všichni, kteří se prohlídky zúčastnili bezesporu potvrdí, že to bylo velmi poutavé.

V úvodu pan Kolert představil pekárnu Sázava, popsal nám začátky podnikání, stěhování do větších prostor v Lanškrouně až po vybudování nového provozu a stavbu nové budovy, která je v současnosti jednou z nejmodernějších pekáren v naší republice. Její majitelé si zakládají především na vysoké kvalitě vstupních surovin, pečlivé ruční práci, propracovaných technologických postupech a tím zaručené nejvyšší kvalitě cukrářských a pekařských výrobků. (Podrobné informace je možné získat na stránkách : www.pekarstvisazava.cz).

Po úvodní prezentaci jsme absolvovali prohlídku celého provozu pekárny s podrobným výkladem. A jedním slovem "úžasné". Děkujeme za možnost podívat se tam, kam normálně mohou jen zaměstnanci pekárny. Když teď víme, jakým způsobem vzniká každý zákusek nebo rohlík, určitě nám budou chutnat ještě víc. A Pekařství a cukrářství Sázava budeme přát i nadále spoustu spokojených zákazníků.

Stránka

příjemné posezení

příjemné posezení

káva, čaj, zákusky...

káva, čaj, zákusky...

zajímavé vyprávění

zajímavé vyprávění

jak firma začínala

jak firma začínala

návštěva provozu

návštěva provozu

 

smažení koblížků

smažení koblížků

 

skladování mouky

skladování mouky

složitý proces výroby kvasu

složitý proces výroby kvasu

chlebová linka

chlebová linka

teplota kynutí těsta je pilně sledována

teplota kynutí těsta je pilně sledována


Stránka